Të rejat

??Klubi i Librit ARKA ??

Libri i përzgjedhur: KUKULLA, Ismail Kadare

Takimi i radhës me datë 24 Shtator,  17.00

?Vendi: Qendra Rinore ARKA

✔️?Libri “Kukulla” lexohet me një fryme dhe të ngel në mendje gjatë! Ju ftojme që ta diskutojmë bashkë.

‼️Ata që nuk kanë librin, mund të vijne të marrin nje kopje për ta lexuar te ARKA‼️