Të rejat

?Klubi i Librit ARKA?

Takimi i radhës i klubit të librit ARKA do te jetë me datë 25 Tetor,  17:00.

?Romani i perzgjedhur eshte “1984” i George Orwell.

Per te gjithe ata qe nuk e kane librin, tre kopje i kemi ne biblioteken ARKA dhe mund ti veme ne dispozicion te lexuesve.

‼️Takimet e Klubit te Librit jane te hapura per te gjithe‼️