Të rejat

INTELECTUS këtë herë priti Stefan Çapalikun me një bisedë mbi çmendurine dhe të çmendurit. Me moderim nga Ermira Alija patëm mundësinë të diskutojmë mbi tre librat e autorit “Secili çmendet simbas mënyrës së vet”