Të rejat

Lidership dhe motivim ishte tema e Akademise se Lidershipit Rinor te shtunen me date 18 Maj ne Qendren Rinore Arka.

Gazetari dhe aktivisti #ErionKristo ishte ftuar te fliste para te rinjve pjesemarres