ARKA

Promovon dhe mbështet rininë nëpërmjet programeve të shumta, duke u përqëndruar në udhëheqjen etike.

ARKA LIBER

Bibliotekë mjaft e pasur, vend takimi me librin, takime periodike me shkrimtarë dhe poetë, sallë studimi.

LIDERËT E RINJ

Program edukimi me qëllim përmirësimin e kapaciteteve rinore, nxitjen e angazhimit dhe pjesëmarrjes në vendimarrje.

ARKA BAR & HOSTEL

Kthyer në një hapesire socializimi për të rinjtë shkodrane me të rinj nga e gjithë bota.

QENDRA RINORE ARKA

         

ARRITJET TONA NË VITE

Disa statistike të përgjithshme rreth Qendrës Rinore Arka

Projekte të fituara
Aktivitete Kulturore
Të punësuar
Stafi

TË REJAT

QËNDRONI ME NE

Vendos email tënd për tu njoftuar në mënyre automatike mbi workshop-et, takimet, projektet, informacionet dhe aktivitetet e fundit rreth Qendrës Rinore Arka.

Adresa Email
Please wait...

Arka Youth Center