Të rejat

Valmira Hoxha 16 vjece, nga Shkodra,

✔️ Ndjek gjimnazin “28 Nentori”,

✔️Ka qënë pjesë e disa aktiviteteve, por edhe fituese cmimesh; në vitin 2016 ka fituar cmimi ne pare “Lexuesi i vogel letrar” në bibliotekën Marin Barleti; pjesë e filmit “Lumi”, i cili është paraqitur në Artfest Rozafa në vitin 2017; gjithashtu ka qënë pjesë e trajnimeve te ndryshme te organizuara nga BE.

✔️ Valmira mendon që problematikat më të medha që hasin të rinjtë janë respektimi i të drejtave të tyre, mungesën e aktiviteteve për të rinjtë dhe mungesën e hapësirës në vendimmarrje e të rinjve.