Të rejat

VIS Albania ne bashkepunim me Qendra Rinore Arka, Famullia Shen Kolli Shkrel dhe Acli IPSIA organizon aktivitete verore “Vallja e Bareshes”.
Ftojme te gjithe te rinjte dhe femijet nga Malesia e Madhe te beheni pjese nga data 16 Korrik – 8 Gusht, cdo te marte dhe te enjte nga ora 18:00 – 20:00, ne Sheshin ne Qender te Koplikut.
Koreografia e kesaj valle eshte: Argetimi, Formimi dhe Ndergjegjesimi!

Ejani te vallzojme sebashku!!!