Të rejat

Sot në Qendrën Rinore Arka nxënësit e shkollës se mesme “Oso Kuka” u mblodhën për të diskutuar mbi librin me titull “Pika Trëndafil” të autores Mimoza Hafizi, roman shkencor për ne dhe alienet. Autorja ishte e pranishme në diskutime me nxënësit.