Të rejat

😍Qendra Rinore Arka organizon një nate fantastike me muzikë shkodrane nga artistët e rinj dhe jo vetem.

🎹🥁🎷🎸🎤“NË SHKODËR TË GJITHË KËNDOJNË” një titull i frymëzuar nga libri me të njëjtin titull i autorit Prof. Ferid Bala.

☺️Ju ftojmë të bëheni pjesë e kësaj mbrëmje ku nuk do të mungojnë as bejtat.

💶Hyrja 300 lekë

📞Per rezervime mund të kontaktoni në nr.tel +355 67 388 9661

Ju presim