Të rejat

Klubi i Librit Arka si pjesë e #LëvizjesKombëtarepërLexim të Ministrisë së Kulturës është takuar me date 21 Dhjetor, në ora 16.00, për të diskutuar librin “Alkimisti” te Paolo Coehlo.
Të rinjtë diskutuan rreth librit Alkimisti, veprave dhe jetës së autorit. Për takimin e janarit është përzgjedhur Stefan Çapaliku me ciklin e romaneve “Secili çmendet simbas mënyrës së vet”. Ne janar do të kemi kënaqësinë që librin ta diskutojmë me autorin.