Të rejat

Qendra Rinore Arka priti me shumë dashuri koncertin recital të Margerita Shllaku. Ky koncert u organizua në bashkëpunim të ngushtë me shoqaten Kulturore Artistike “Prenke Jakova”, nën kujdesin e z. Dritan Mlika. Margerita luajti mjeshterisht vepra nga J. S. Bach, M. Giuliani, L.Mozzani etj. Jemi shumë krenare, që patem mundësinë të kishim te Arka, këtë përformancë të bukur, të një artisteje të talentuar dhe gjithmonë pjese e aktiviteteve tona muzikore.