Të rejat

Klevisa Marashi, 16 vjec, banuese në Shkodër,

✔️ Ndjek studimet në gjimnazin “Shejnaze Juka”

✔️Ka marrë pjesë në aktivitete të ndryshme shkollore. Është pjesë e parlamentit rinor.

✔️Problemet që ajo mendon se të rinjtë kanë , lidhen me mungesën e qëndrave ku ato mund të shfaqin talentet e tyre, dëgjimin e zërit të tyre dhe plotësimin e nevojave të tyre.