Të rejat

Të shtunën është zhvilluar takimi i rradhës i Këshillit Rinor Arka. Filloi puna në katër departamente. Ide, kreativitet dhe dëshirë për t’u përfshirë dhe për të kontribuar në zhvillimin e komunitetit. Shumë shpejt fillojmë me zbatimin e ideve të para