Të rejat

😍 Edhe 💯 vjet ARKA

🗓 Me datë 20 Shkurt 2015 filluam rrugëtimin tonë

💡 Në një ditë të zgjedhur jo rastësisht

💡 4 vjet rrugëtim sfidues por dhe me rezultate pozitive

🙏Të rinjve që na besojnë dhe jane me ne cdo ditë, vullnetareve, partnereve, mbështetësve dhe stafit te palodhur.