Të rejat

Bruno Lazri 21 vjec, banues në Shkodër

✔️ Ka kryer shkollë profesionale, dega elektrike

✔️ Ka marrë pjesë në shumë aktivitete sportive, kulturore dhe formuese jashtë shkollës, në qëndrën Don Bosko

✔️Bruno mendon se disa nga problematikat që hasin të rinjtë në ditët e sotme janë mos aktivizimi në komunitet dhe mos informimi për aktivitetet që realizohen në qytet.