Të rejat

📢📢Arka Social Coffee!

🤔🤔Të iki apo të rri…në Shqipëri? Kjo është çështja!

Fillojmë takimet periodike me të rinjtë, për të diskutuar çeshtje të përditshmërisë së tyre.
Hajdeni të premten me 23 Nëntor 2018, ora 17.00 te Biblioteka Arka.
☕ dhe biskotat i ofrojmë ne, ndërsa diskutimet ju!!