Të rejat

❤️ReCordis❤️ është takimi ku mblidhemi me falenderu për kontributin jo vetëm profesional e artistik, por edhe atë njerëzor, që figura të ndryshme i kanë dhuruar dhe i dhurojnë Shkodrës përgjatë viteve.

Takimi i parë i ReCordis për 2019 do të organizohet në Ditën Botërore të Librit dhe do të jemi me një mik të Shkodrës, i cili ka shënjuar me penën e tij, z. Xhahid Bushati.

Ju ftojmë të gjithevë te ARKA me datë 23 Prill, ora 19:00.