Zâ Festival

Theth 2017

 
Edicioni i parë i Zâ Festival, festa që na rikthen në Theth, në vendin ku frymojnë humbur thellë këngët legjendare, tregimet e Orëve dhe Zanave.
Lexo më shumë

Se shpejti...

ZÂ FESTIVAL THETH 26 GUSHT
festival / Muzike / shkoder

Forma e Aplikimit te Vullnetarëve

Misioni

Visioni

ARKA promovon rininë, nëpërmjet programeve të trajnimit dhe edukimit, duke u përqendruar në udhëheqjen etike, e cila kontribuon në rritjen e shoqërisë civile në Shqipëri. (more…)

Open Night - May

Të reja

Mbështetur nga